Laatste nieuws over Netflix

Vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt aangekondigd

Unbreakable Kimmy Schmidt komt terug met een vierde seizoen op Netflix. Dat hebben de streamingdienst en de komedieserie bekend gemaakt via social media. Het derde seizoen is sinds een maand te zien op Netflix.

Sekte

Kimmy Schmidt is een wereldvreemde jonge vrouw, omdat ze jaren lang opgesloten onder de grond heeft geleefd, in een sekte. Als ze is bevrijd besluit de immer positieve Kimmy een nieuw leven op te bouwen in New York. Een gewaagde keuze voor iemand die de wereld niet kent.

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4 op Netflix

Al drie seizoenen boeit Kimmy Schmidt de kijker met haar malle fratsen. Samen met haar goede vriend Titus zorgt ze voor een hoop hilariteit. De serie viel dermate in de smaak dat het voor diverse categorieën werd genomineerd voor bijvoorbeeld Emmy Awards. Het eerste seizoen draaide vooral om de kennismaking van Kimmy Schmidt met de wereld. In de seizoenen daarna zien we steeds meer van het leven van Kimmy en haar goede vriend Titus. In het derde seizoen wilde Kimmy naar college. Wat het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt ons gaat brengen is nog een vraagteken.

De releasedatum van Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4 op Netflix is nog niet prijsgegeven door Netflix. De eerste drie seizoenen verschenen allemaal in het voorjaar, maar wel in verschillende maanden. Zo zat er bijvoorbeeld tussen seizoen 1 en 2 meer dan een jaar, maar dat had mede te maken met de zwangerschap van Ellie Kemper (Kimmy). De kans is groot dat Unreakble Kimmy Schmidt seizoen 4 in het voorjaar van 2018 op Netflix zal verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?