Laatste nieuws over Netflix

Vierde seizoen The Vampire Diaries in april op Netflix

Schermafbeelding 2014-03-12 om 23.49.21Het vierde seizoen van The Vampire Diaries zal volgende maand (april) te zien zijn op Netflix. Eerder werd al duidelijk dat het tweede seizoen van Homeland aanstaande is op Netflix en dat er nog meer nieuws te verwachten is. The Vampire Diaries wordt dus ook niet overgeslagen, zo blijkt nu.

De eerste drie seizoenen staan al volledig op Netflix en veel van de abonnees hebben alle 66 afleveringen die er tot dusver online staan al gezien. Het geduld van de absolute Vampire Diaries fan werd dus behoorlijk op de proef gesteld, maar het wachten zal nu eindelijk beloond worden. Sinds september 2013 staan de eerste drie seizoenen namelijk al online.

Het vierde seizoen is in de Verenigde Staten al even geleden uitgezonden en inmiddels is zelfs al begonnen aan seizoen 5. Het vierde seizoen is in de USA al op Netflix te zien. Het seizoen bestaat uit 23 afleveringen!

Op 1 april staat het vierde seizoen online. Het is nog niet duidelijk of er wekelijks één nieuwe aflevering aan het aanbod wordt toegevoegd, zoals bij bijvoorbeeld Pretty Little Liars het geval is. Het kan ook zijn dat het gehele seizoen online wordt gezet door Netflix, zoals bij House of Cards onder andere het geval was.

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van The Vampire Diaries!

Nu maar hopen dat het geen flauwe 1 april grap van Netflix is, want dat zal niet gewaardeerd worden!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie