Laatste nieuws over Netflix

Vierde seizoen van Last Chance U op Netflix aangekondigd

Er worden nieuwe afleveringen van Last Chance U gemaakt in opdracht van Netflix. Dit vierde seizoen van de succesvolle reeks mag in de zomer van 2019 verwacht worden. Een paar weken geleden verscheen het derde seizoen van Last Chance U.

Spelers met een smetje

Last Chance U is een Netflix Original documentaire over jonge American Football-spelers. Zij vechten voor hun laatste kans om het te kunnen schoppen tot de gedroomde NFL. Voor hen is het een zware strijd, want de spelers die gevolgd worden zijn niet van onbesproken gedrag.

De Junior College (JuCo) is hoofdzakelijk gevuld met spelers die in het verleden voor grote colleges hebben gespeeld, maar daar zijn weggestuurd vanwege uiteenlopende incidenten. In Last Chance U is te zien hoe deze jongens een laatste kans krijgen.

Last Chance U seizoen 4 op Netflix

In Last Chance U seizoen 4 zal Netflix de camera’s wederom richten op spelers van de Independence Community College Pirates, waar Jason Brown de coach is. Afgelopen seizoen speelde Last Chance U zich voor het eerst af in Kansas. Daarvoor werd East Mississippi Community College gevolgd en zij waren op dat moment de landelijke kampioen in de JuCo. Hoe anders was dat voor Independence. Zij verloren juist vrijwel altijd en ook nog eens met forse uitslagen. Door Jason Brown aan te stellen als coach moest daar verandering in aangebracht worden.

Brown zorgde inderdaad voor betere resultaten én wist hij grote talenten te overtuigen om naar Kansas te komen. De coach lijkt te weten welke toon hij moet aanslaan tegen de spelers om ze te laten presteren. Op het veld blijkt dat ook het geval, maar daar buiten schuurde het overduidelijk. Juist dat maakte het derde seizoen boeiend om te kijken en dus is het niet vreemd dat Netflix voor Last Chance U seizoen 4 bij Independence blijft. Producer Greg Whiteley verwacht veel van het nieuwe seizoen. “Coach Brown is erin geslaagd om een aantal spelers binnen te halen met fascinerende achtergrondverhalen. De Jayhawk Conference in Kansas is erg sterk, waardoor we absoluut terug moeten keren naar Kansas. Afgelopen week zijn we langs geweest op ICC en hebben de nieuwe spelers ontmoet. We denken dat dit het beste seizoen tot nu toe gaat worden.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?