Laatste nieuws over Netflix

Vierde seizoen van The Last Kingdom besteld door Netflix

The Last Kingdom seizoen 4 Netflix

Netflix heeft een vierde seizoen van The Last Kingdom besteld. Vorige maand verscheen het derde seizoen op Netflix in verschillende landen, maar in Nederland wordt daar nog op gewacht. De wetenschap dat er daarna nog een seizoen komt verzacht de pijn van het wachten.

Wachten op nieuw seizoen

Sinds het derde seizoen heeft Netflix de rechten volledig in handen, nadat dit eerder een deal was samen met de BBC. Meestal zorgt dat er voor dat de nieuwe seizoenen wereldwijd beschikbaar zijn op Netflix, maar bij het derde seizoen van The Last Kingdom was dat niet het geval.

In november bracht Netflix namelijk het derde seizoen van The Last Kingdom uit, maar dat mocht nog niet in alle landen. Onder andere in Nederland is seizoen 3 daarom nog niet te zien, omdat bepaalde deals met de BBC nog wel lopen. Zo is seizoen 3 van The Last Kingdom eerst te zien in Nederland op BBC First. Maar de streamingdienst beloofde op social media dat in 2019 alsnog naar het derde deel gekeken kan worden. En dit is dus niet het laatste deel.

The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix

Netflix heeft namelijk The Last Kingdom seizoen 4 besteld. Dat maakte hoofdrolspeler Alexander Dreymon bekend in een video, die gepost werd op social media door The Last Kingdom zelf. In de video riep Dreymon, Uhtred in The Last Kingdom, zijn collega-acteurs op, want er is werk te doen: er gaat een vierde seizoen van The Last Kingdom gemaakt worden. Ook dit vierde seizoen van de steeds populairder wordende serie zal volledig door Netflix gemaakt worden. Of in dit geval ook weer geldt dat The Last Kingdom seizoen 4 ook later op Netflix verschijnt in Nederland is nog niet bekend. Dat hangt af van de oude afspraken en de duur daar van.

Bekijk hieronder de aankondiging van The Last Kingdom seizoen 4: