Laatste nieuws over Netflix

Vierde seizoen van The Ranch in de maak bij Netflix

The Ranch seizoen 4 Netflix

Netflix heeft The Ranch seizoen 4 besteld. Dat maakte de streamingdienst zelf bekend, terwijl we nog in afwachting zijn van het tweede deel van seizoen 3. Al vanaf de start van de serie worden de seizoenen in twee delen opgeknipt.

Succesvolle komedie

The Ranch is de succesvolle komedieserie van Netflix, waarin onder andere Ashton Kutcher de hoofdrol speelt. Kutcher speelt Colt Bennett en leefde in de eerste seizoenen met zijn vader en broer op de ranch, waar komische, maar ook tragische momenten beleefd zijn.

The Ranch seizoen 4 op Netflix

The Ranch seizoen 4 zal er op Netflix wel iets anders uit zien. Dat zal zelfs al het geval zijn wanneer de vervolgafleveringen van seizoen 3 op Netflix verschijnen, want de ene na de andere tragische gebeurtenis vond plaats. Bovendien is er inmiddels afscheid genomen van Roaster, gespeeld door Danny Masterson. Ook Masterson raakte vorig jaar verwikkeld in het #MeToo-schandaal en dus voelde Netflix zich genoodzaakt om hem uit de serie te schrijven. Tijdens de laatste aflevering van seizoen 3A werd er dan ook afscheid van hem genomen.

In The Ranch seizoen 4 zal er mogelijk wederom afscheid van een hoofdpersonage genomen worden. Het is namelijk maar de vraag of Maggie Bennett, gespeeld door Debra Winger, terugkeert in het vierde seizoen. Deze week was ze namelijk te gast in de talkshow Watch What Happens Live with Andy Cohen en daarin liet ze zich erg geheimzinnig uit over het nieuwe seizoen van The Ranch. “De nieuwe afleveringen zijn opgenomen. Ik ben daarin misschien wel en misschien niet te zien”, klonk het mysterieus.

Net als bij de eerste drie seizoenen heeft Netflix van The Ranch seizoen 4 twintig afleveringen besteld. Uiteraard zullen deze verschijnen nadat seizoen 3 deel 2 is gelanceerd en dus worden de eerste tien episodes van seizoen 4 pas in de zomer van 2019 verwacht. Eind 2019, begin 2020 wordt seizoen 4 vervolgens voltooid met nog eens tien afleveringen.