Laatste nieuws over Netflix

Vijf films op Netflix tegen de kater op 1 januari

films tegen kater netflix
Voor veel mensen is 1 januari gelijk de zwaarste dag van het jaar. Na een lange nacht is de eerste dag van het nieuwe jaar vooral een dag van overleven en met deze vijf films tegen de kater hopen we het allemaal wat dragelijker te maken voor je.

We kunnen het ons goed voorstellen dat je na het vieren van Oud & Nieuw weinig trek hebt in films en series waarbij opperste concentratie een vereiste is. Daarom hebben we voor vijf prettige wegkijk-films gekozen, zodat je ook best even kunt indommelen, om later weer wakker te schieten zonder dat je bang hoeft te zijn dat je de clou van de film hebt gemist. Het zijn films die er voor zorgen dat er ondanks de kater toch nog wat te lachen valt op 1 januari 2017.

1. The Hangover

Het is een inkoppertje, maar The Hangover mag natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. Niet alleen vanwege de titel van deze film, maar ook gewoon omdat het iedere keer weer leuk is om naar deze komedie te kijken. Mocht je The Hangover nou nog nooit gezien hebben, dan is nieuwjaarsdag helemaal een goed moment om deze film te kijken.

Bekijk deze film op Netflix

2. The Hangover Part II

Na The Hangover kun je in één ruk door met het tweede deel van de film. The Hangover Part II kwam in 2011, twee jaar na deel één, uit en dit keer trekken de ‘bloodbrothers’ naar Thailand. Daar gaat Stu trouwen en het viertal is het over één ding eens: ze willen geen herhaling van het vrijgezellenfeest in Las Vegas. Een herhaling wordt het ook niet, want in Bangkok gaat het er nog heftiger aan toe, als ze weer onder invloed zijn.

Bekijk deze film op Netflix

3. The Wolf of Wall Street

De veel geprezen film The Wolf of Wall Street achten wij ook uitstekend geschikt om op nieuwjaarsdag te kijken. Leonardo DiCaprio werd uitgebreid bewierookt voor zijn aandeel in dit Wall Street-drama van regisseur Martin Scorsese. The Wolf of Wall Street toont het waargebeurde verhaal van Jordan Belfort, die als beursmakelaar stinkend rijk wordt door illegale praktijken, maar vervolgens keihard terug op aarde komt.

Bekijk deze film op Netflix

4. Delivery Man

Ook Netflix denkt mee op 1 januari, want op nieuwjaarsdag Delivery Man één van de vele nieuwe titels. Deze komedie met Vince Vaughn in de hoofdrol vereist weinig concentratie. David is een nietsnut, maar hoort op een dag dat hij als spermadonor vader is van liefst 533 kinderen. Het komt door een fout van de spermabank en 142 kids willen graag weten wie hun vader is. David gaat naar ze op zoek.

5. Ocean’s Eleven (of Twelve, of Thirteen)

Wie op 1 januari 2017 toch een beetje toe is aan wat actie kan het beste Ocean’s Eleven opzetten, of de daarna uitgekomen films Ocean’s Twelve en Ocean’s Thirteen. In deze filmreeks organiseert Danny Ocean met zijn maten overvallen om veel geld binnen te harken. Gelukkig is er in de Ocean’s films ook voldoende ruimte voor een flinke dosis humor.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?