Laatste nieuws over Netflix

Vijf kakelverse beelden van House of Cards seizoen 5

Over iets meer dan een maand verschijnt House of Cards seizoen 5 op Netflix. We hebben er dan bijna vijftien maanden op moeten wachten. De komende weken zullen we dus meer over House of Cards horen via Netflix. Het startschot is gegeven met de eerste vijf beelden van House of Cards.

Underwood vs Conway

In het vierde seizoen had Frank Underwood het zwaar, maar krabbelde hij ook op na de tegenslagen. We zagen in het afgelopen seizoen van House of Cards dat Underwood de strijd aan moest gaan met Wil Conway. In seizoen vijf gaat deze strijd verder.

Het is nog even wachten op de officiële trailer van House of Cards seizoen 5, maar inmiddels zijn er wel wat eerste beelden vrijgegeven door Netflix, de zogeheten production stills. Zo is te zien hoe Frank en Claire Underwood proosten in het Witte Huis, Doug Stamper en LeAnn Harvey iets te bespreken hebben en Doug als rechterhand van de president een strategie bespreekt. Ook wordt er natuurlijk weer campagne gevoerd, want de presidentsverkiezingen komen er aan. Frank en Claire gaan het land in, want ze moeten flink aan de bak om een kans te maken tegenstander Will Conway te verslaan.

Bekijk hieronder de eerste beelden van House of Cards. Seizoen 5 verschijnt 30 mei op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?