Laatste nieuws over Netflix

Vijfde – en laatste – seizoen iZombie in september op Netflix

Opnieuw is er een nieuwe serie bekend geworden voor de maand september op Netflix. Het wordt een klapper van een maand met onder meer Undercover seizoen 2, nieuwe episodes van The Kardashians en Jane the Virgin. Daar is nu ook iZombie bijgekomen.

Slotseizoen op ’te voorspellen datum’

Net zoals bij Jane the Virgin besloot The CW om van iZombie het vijfde seizoen het slotseizoen te maken. De makers wisten dit al voor de productie van het vijfde seizoen, waardoor het verhaal volledig afgerond kon worden. Op 20 september zullen de dertien afleveringen van deze afsluitende campagne op Netflix verschijnen. Dit is bijna exact een jaar na het vierde seizoen, want deze werd op 21 september 20219 aan het aanbod van de streamingsdienst toegevoegd.

Olivia Moore

Wat kan er nou voor raars gebeuren op een feestje? Het is de zin waar Olivia Moore door haar verloofde op pad wordt gestuurd. Het zet het leven van Liv, een hardwerkende arts, volledig op zijn kop. Op het feest is er een zombie-invasie. Ze weet te ontsnappen, maar is wel gekrabd door een zombie. Ze is zichzelf niet meer, verbreekt haar relatie en weet niet meer wat ze moet doen met haar leven. En vooral met een onverteerbare honger. Honger naar hersenen. Liv besluit dan ook haar baan op te zeggen en stapt over naar een mortuarium. Lees onze volledige Serie Tip over iZombie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?