Laatste nieuws over Netflix

Vijfde en laatste seizoen Z Nation deze maand op Netflix

Het vijfde seizoen van Z Nation zal deze maand nog op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat het slotseizoen van de zombieserie op dinsdag 19 november online zal verschijnen.

Zombievirus in Amerika

In de Verenigde Staten werd Z Nation uitgezonden door Syfy, deze zender besloot om na vijf seizoenen er een punt achter te zetten. In totaal zijn er 68 afleveringen gemaakt. Drie jaar nadat een zombievirus de Verenigde Staten verwoeste, moet een groep de enige bekende overlevende van New York naar Californië verhuizen waar het laatste functionerende virale lab wacht op zijn bloed. Zijn antilichamen zijn ’s werelds laatste hoop op een vaccin. Echter bergt hij een donker geheim dat hen allemaal bedreigd.

Prquel Black Summer

Z Nation mag dan wel zijn afgerond, de wereld van Z Nation is nog niet klaar. Afgelopen zomer verscheen namelijk Black Summer, een prequel serie. Van een kruisbestuiving is geen sprake, want Black Summer speelt zich ruim voor Z Nation af. Rose is het hoofdpersonage en maakt deel uit van een team dat de taak heeft gekregen om te vechten tijdens een zombie-apocalyps. Daarbij is ze haar dochter kwijtgeraakt en begint aan een reis om haar terug te vinden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?