Laatste nieuws over Netflix

Vijfde Harlan Coben-serie op Netflix: Gone for Good (Disparu à Jamais)

De vijfde Harlan Coben-serie op Netflix komt van Franse makelaardij. Na twee Engelse reeksen, een Poolse en de recent verschenen Spaanse vertolking van El Inocente is het nu dus de beurt aan Frankrijk. Het boek Gone for Good is verfilmd tot Disparu à Jamais.

Veertien verhalen op komst

De trailer is alvast verschenen, want vanaf 13 augustus is het volledige seizoen te zien op Netflix. De streamingdienst en Coben hebben een overall deal gesloten, waarbij er in ieder geval veertien boeken van de schrijver zullen worden verfilmd. Voorlopig is dit een groot succes, want de bestsellers zijn omgezet tot uitstekende limited series.

Gone for Good

Het boek Gone for Good is voor dit moment het oudste boek van Coben dat is verfilmd door Netflix. Deze beststeller verscheen al in 2002 met als tagline ‘Je eerste liefde vergeet je nooit. Die van mij werd vermoord.’ In vergelijking met het boek zijn de namen van de personages veranderd in de serie, het verhaal is uiteraard hetzelfde.

De waarheid onder ogen zien te komen

Guillaume Lucchesi heeft een grote tragedie achter de rug. Sonia werd zijn grote liefde, maar werd tien jaar geleden verkracht en gewurgd. Zijn broer Fred werd gezien als schuldige en verdween van de aardbodem. Nu heeft Guillaume een nieuwe liefde, Judith. Alleen ze verdwijnt uit het niets. Om haar te vinden moet Guillaume de waarheid onder ogen zien te komen over de verborgen waarheid van zijn familie en vrienden.

➡ Alle Harlan Coben-series op Netflix

Bekijk de trailer van Dispare à Jamais (Gone for Good)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?