Laatste nieuws over Netflix

Vijfde seizoen Arrested Development op komst

Arrested DevelopmentWill Arnett heeft bekend gemaakt dat er minimaal nog één seizoen gemaakt zal worden van Arrested Development. De populaire serie is vanaf het vierde seizoen een Netflix Original en zal ook voor het vijfde jaargang terugkeren op Netflix.

Acteur Arnett heeft de onthulling gedaan tijdens een interview met Jimmy Fallon. Het komt niet volledig uit de lucht vallen dat er een vijfde seizoen gaat komen van Arrested Development, want de geruchten waren er al langer. Arnett speelt zelf één van de hoofdrolspelers in de komedieserie, namelijk George ‘Gob’ Bluth II.

Arrested Development werd oorspronkelijk uitgezonden van november 2003 tot en met februari 2006. Na drie seizoenen stopte de serie, maar Netflix blies de serie nieuw leven in. Per mei 2013 verscheen dan ook het vierde jaargang. In de komedie serie wordt de rijke familie Bluth gevolgd. Zodra de vader van de familie in de gevangenis komt voor fraude proberen de kinderen het familiebedrijf te redden.

Na de onthulling van Arnett is het nog wachten op de definitieve bevestiging van Netflix. Volgens de acteur heeft de leiding van het bedrijf aan de hoofdrolspelers al wel bevestigd dat ze zich kunnen voorbereiden op de nieuwe opnames. Wanneer het vijfde seizoen zal verschijnen is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?