Laatste nieuws over Netflix

Vijf seizoenen Vikings komen in januari naar Netflix

Vikings zal vanaf januari te zien zijn op Netflix. De historische serie is momenteel bezig aan het slotseizoen. De eerder verschenen campagnes komen in zijn geheel naar de streamingdienst. Vanaf 1 januari is het zover.

Vijf seizoenen Vikings

De eerste vijf seizoenen van Vikings zullen vanaf Nieuwjaarsdag te zien zijn op Netflix. Het zesde en tevens laatste seizoen van de reeks wordt momenteel uitgezonden door History Channel. Op 4 december begon dit seizoen in de Verenigde Staten en zal de komende maanden lopen. Wanneer dit seizoen vervolgens op Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend. In Nederland heeft Ziggo namelijk de rechten om dit als eerste uit te zenden. De eerste afleveringen van seizoen zes staan nu al op Ziggo Movies & Series.

Spin-off Vikings:

Het nieuws over Vikings komt kort nadat Netflix bekend heeft gemaakt om een spin-off te maken van de serie met de titel Vikings: Valhalla. De reeks zal een aantal van de beroemdste Vikings volgen die ooit geleefd hebben, zoals Leif Erickson, Freydis, Harald Harada en William the Conqueror (Willem de Veroveraar, alias Willem I). Dit alles speelt zich zo’n honderd jaar na Vikings zelf af.

Lees alles over Vikings: Valhalla

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?