Laatste nieuws over Netflix

Vikings seizoen 6 aangekondigd door Netflix voor juni

Vikings Netflix

Het zesde seizoen van Vikings zal komende maand op Netflix verschijnen. Tenminste de eerste helft van het slotseizoen van de serie. De resterende tien afleveringen zullen pas later dit kalenderjaar in de Verenigde Staten worden uitgezonden en verschijnen daarna pas bij Netflix.

Slotseizoen van Vikings

In januari werden pardoes de eerste vijf seizoenen van Vikings aan Netflix toegevoegd. Het zesde seizoen was toen onderweg in de Verenigde Staten en de eerste rechten in Nederland lagen bij Ziggo. Nu komen de afleveringen dus ook naar Netflix, vanaf 5 juni zullen de tien episodes te zien zijn. In dit seizoen is Bjorn koning van Kattegat geworden, terwijl Ivar is gevlucht naar Rusland en Lagertha van plan is zich terug te trekken op het platteland.

Vikings: Valhalla

Wanneer de laatste afleveringen in Amerika worden uitgezonden is nog de vraag. Wel is zeker dat dit de laatste episodes zijn van Vikings. Daarmee is het verhaal nog niet voorbij. Netflix heeft namelijk een spin-off besteld met de titel Vikings Valhalla. Hierin wordt een sprong van zo’n honderd jaar in de tijd gemaakt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Vikings seizoen 6B op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?