Laatste nieuws over Netflix

Vikings: Valhalla 3 komt binnenkort al naar Netflix, trailer gereleaset

Vikings: Valhalla beweegt toe naar zijn apotheose en doet dat met een derde en laatste seizoen! De nieuwe afleveringen komen binnenkort al naar Netflix en bovendien heeft de serie een trailer gekregen!

Vikings: Valhalla seizoen 3

Moeten we het nog uitleggen? Misschien wel! Vikings: Valhalla is een spin-off op het originele Vikings, met Ragnar Lodbrok, en heeft drie hoofdpersonen: Harald Sigurdsson (Leo Suter), Leif Erikson (Sam Corlett) en Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson). Zij hebben inmiddels al heel wat beleefd, maar nu is het tijd voor de climax.

Voor het derde seizoen wordt er een tijdsprongetje gemaakt. Althans, tijdsprongetje? Een tijdsprong! De draad wordt zeven jaar later opgepakt. Na het verslaan van Olaf is Freydís uitgegroeid tot de onbetwiste ‘koningin’ van het heidense Jomsborg. Harald en Leif is het natuurlijk óók voor de wind gegaan in Constantinopel, maar dat betekent niet dat er helemaal geen uitdagingen zijn. Grote uitdagingen zelfs!

Hele hoop onbeantwoorde vragen

Ook dienen er nog wel wat losse eindjes aan elkaar gebreid te worden. Er zijn diverse onbeantwoorde vragen, zoals: lukt het Harald om Noorwegen terug te veroveren? Bereikt Leif de andere kant van de wereld? Houdt Freydis de leiding van Jomsborg in handen? En heeft Godwin het nog steeds voorzien op Queen Emma? Check dit artikel voor nog meer onbeantwoorde Vikings-vragen!

Vikings: Valhalla seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Vikings: Valhalla bestaat opnieuw uit acht afleveringen, net als de eerste twee seizoenen, en gezien de nieuwe trailer hieronder beloven die behoorlijk spetterend te worden. En er is nog meer goed nieuws, want seizoen 3 verschijnt op donderdag 11 juli al op Netflix. Dat betekent dat je nog maar één maandje geduld moet hebben. En dat overleef je toch wel? Als Harald, Leif en Freydís zeven lange jaren kunnen wachten, lukt het jou wel om een maand geduld te hebben!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?