Laatste nieuws over Netflix

Vikings: Valhalla debuteert in februari op Netflix

Het langverwachte vervolg van Vikings staat eindelijk op de rol. Vikings: Valhalla zal begin 2022 debuteren op Netflix en daar blijft het niet bij. Het tweede seizoen is namelijk al opgenomen en er wordt nu gewerkt aan het derde seizoen.

Honderd jaar verder in de tijd

Vikings is zes jaar lang een grote hit geweest op History Channel en krijgt nu een vervolg. Netflix komt met Vikings: Valhalla. Dezelfde makers zijn met de spin-off aan de slag gegaan, waarbij de klok honderd jaar vooruit is gedraaid. Opnieuw staan de vikingen klaar om op oorlogspad te gaan, gebaseerd op de historie. En het zal geen korte reeks gaan worden.

Minimaal drie seizoenen

Recent werd namelijk bekendgemaakt dat er minimaal dertig afleveringen worden gemaakt, goed voor drie seizoenen. Het eerste seizoen zal op 25 februari 2022 op Netflix verschijnen. Het tweede seizoen is onlangs afgerond en de opnames zullen nu worden bewerkt tot de uiteindelijke afleveringen. Ondertussen is het schrijversteam volop bezig met het script voor het derde seizoen, waardoor de seizoenen achter elkaar op Netflix kunnen verschijnen.

➡ Vikings Valhalla: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?