Laatste nieuws over Netflix

Vikings: Valhalla seizoen 2 introduceert bodybuilder

Seizoen 1 van Vikings: Valhalla staat nu al een tijdje op Netflix en dat betekent dat we al reikhalzend toeleven naar het (reeds aangekondigde) tweede seizoen. Daar wordt zo langzamerhand ook steeds meer over bekend!

Een mens of toch een reus?

Zo weten we inmiddels dat de Duits-Roemeense acteur Florian Munteanu (vooral bekend als Razor Fist in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) een rolletje gaat spelen in seizoen 2 van de Vikings-sequel. En dat belooft wat, zien we op zijn Instagram-pagina. Munteanu is namelijk een vervaarlijk uitziende ‘uit steen gehouwen’ man, die nog het meeste wegheeft van een soort bodybuilder! De personages uit Vikings: Valhalla kunnen dus maar beter oppassen…

In het tweede seizoen van Vikings: Valhalla vertolkt Munteanu de rol van George Maniakes, een prominente generaal van het Byzantijnse rijk uit de tiende eeuw. Volgens legenden was hij zo lang en sterk dat men (en dan vooral zijn tegenstanders) dacht dat hij een reus was!

Vikings-verhaal gaat naar kookpunt!

Eerder deed acteur Leo Suter (Harald Hardrada/Sigurdsson) al een boekje open over Vikings: Valhalla seizoen 2. Aan het medium Screen Rant vertelde hij over het lot van zijn personage: “Mijn personage is natuurlijk een historisch figuur en daarom kun je hem opzoeken op Google. Doe dat vooral, maar weet wel: dat is op eigen risico! Wat ik kan vertellen over seizoen 2 is: aan het einde van seizoen 1 komt de wereld van de drie hoofdpersonages (Harald, Leif Eriksson en Freydis Eriksdottir) helemaal op zijn kop te staan. Kattegat wordt ingenomen en het verhaal bereikt een kookpunt. Dus ja, deze personages worden tot het uiterste gepusht en krijgen te maken met extremen.”

Vikings: Valhalla seizoen 2 op Netflix

Het is al een tijdje bekend dat Vikings: Valhalla sowieso drie seizoenen krijgt. Seizoen 2 staat al op film en krijgt hoogstwaarschijnlijk een release aan het begin van 2023. Nog even geduld dus…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?