Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-actrice had grote twijfels: “Ik wist niet of ik het kon”

Stacey Farber vertolkt in Virgin River de rol van Tara, de oudste dochter van Lilly. Alhoewel ze zelf wel eens twijfelde of ze de rol goed kon vervullen, hebben veel fans haar in het hart gesloten. Toch heeft ze veel stress gehad toen ze te horen kreeg wat haar rol voor het derde seizoen van de serie zou worden. Zo overleed Lilly in Virgin River seizoen 3. Tara bleef achter om op de boerderij en haar jongere zusje te passen.

Zenuwachtig

Farber was zenuwachtig voor de opnames. Ze wist dat haar een zware verhaallijn te wachten stond. “Het was erg zwaar. Ik was er echt heel nerveus voor”, vertelde ze tijdens de Hallmarkies podcast. “Vooral deze latste afleveringen. Ik had het script gelezen en ik weet nog dat mijn moeder me kwam bezoeken in Vancouver en ik was zo gestrest en was bang dat ik het niet kon. Het is heel dramatisch. Het is waarschijnlijk het meest intense dat ik ooit heb opgevoerd.”

Angstig

Farber was angstig voor de opnames. “Ik wist nooit of ik het zou kunnen. Of de tranen wel zouden komen. Het is faalangst. Maar op die bewuste dag had ik een geweldige regisseur. Zij zorgden ervoor dat de set zeer rustig bleef en ik voelde me er zeer comfortabel. Ik had geluk en het klikte en de gevoelens kwamen. Ik gaf het alles wat ik had.” En met succes, want fans raakten na de release van Virgin River seizoen 3 niet uitgepraat over Tara en Lilly. Inmiddels is het wachten op het vierde seizoen van Virgin River. Daar is nog geen releasedatum van bekendgemaakt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?