Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-Brie over Brady en de schietpartij

In het derde seizoen van Virgin River maken we kennis met een nieuw karakter. Zibby Allen vertolkt de rol van Brie, de zus van Jack. Als ze te horen krijgt dat Jack is neergeschoten, besluit ze meteen naar Virgin River te vertrekken. Daar staat haar ook een onverwachte ontmoeting met Brady te wachten. In een uitgebreid interview met Hollywood Life sprak ze over Brady en de schietpartij.

Geloven

Aan het einde van Virgin River seizoen 3 zien we dat Brady wordt gearresteerd voor het neerschieten van Jack. Hijzelf ontkent iets met de schietpartij te maken te hebben. De vraag is, gelooft Brie dat? “Dat is een zeer goede vraag. Ik denk dat het complex is.”

“Ze zijn samen een avontuur begonnen. Er is veel belangstelling. Ze raken betrokken naar elkaar. Brie is heel slim, een type dat zich niet inlaat met gevangen, zowel door haar werk als door gewoon deel uit te maken van de Sheridan-familie. Ik denk dat het vonnis nog niet bekend is, laten we het daarbij laten. Het is onnodig om te zeggen dat het een grote shock voor haar is.”

Kan het werken?

De volgende vraag die Allen kreeg voorgelegd, is of het ooit kan werken tussen de twee met alles wat er gebeurd is. “De fans van de show, een groot deel daarvan heeft de boeken gelezen. Er zijn dan ook veel gedachten van waar het liefdesleven van Brie naartoe zal gaan, gebaseerd op het boek. Ze hebben echt goed werk geleverd door een beetje af te wijken daarvan”, vervolgde Allen.

“Waar het liefdesleven van Brie naartoe gaat, zal worden bepaald. Maar ik denk dat we uiteindelijk een kant van Brady zullen zien die we niet hadden gezien in de eerdere seizoenen. Hij heeft ook een zachte kant. Brie is ook op haar eigen reis. Ze moet veel uitzoeken voordat ze kan beslissen of ze zelfs maar een relatie kan hebben. Zich nu in een relatie storten, zou voor Brie betekenen dat ze een belangrijke stap overslaat die ze echt nodig heeft.”

➡ Lees ook: Virgin River seizoen 4: Alles wat we al weten

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?