Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River: Charmaine baalt van eigen rol: “Wilde iemand anders zijn”

Lauren Hammersley speelt in Virgin River misschien wel de minst geliefde rol. Ze kruipt voor de serie in de huid van Charmaine. De ex van Jack, die inmiddels zwanger is van zijn kinderen, blijkt echter auditie gedaan te hebben voor een heel andere rol. Het liefst had ze de rol van Mel gehad, zo vertelt ze aan Express.

Auditie

Lauren Hammersley werd opgeroepen voor Virgin River om auditie te doen voor de rol van Mel. Pas later werd duidelijk dat ze een andere rol zou krijgen, namelijk die van Charmaine. Daarbij werd meteen duidelijk dat ze een grotere rol zou krijgen dan Charmaine heeft in de boeken van Robyn Carr.

“Charmaine’s beschrijving in de boeken is dat ze tien jaar ouder is dan Jack. Je kon zien dat ze mooi was voordat ze een paar kinderen kreeg. Gelukkig kreeg ik te horen dat ze het personage zouden veranderen om meer concurrentie en frustratie voor Mel te creëren”, vertelde Hammersley.

Geliefd

Vandaag de dag kunnen maar weinig fans van Virgin River zich voorstellen dat Hammersley de rol van Mel zou hebben gekregen, omdat Hammersley nu precies het tegenovergestelde karakter speelt. Charmaine wordt niet door iedereen geliefd.

“Er zijn twee kanten aan het verhaal. Charmaine wil heel graag dat Jack van haar is, maar zijn hart hoort bij Mel. Het is moeilijk geweest voor Charmaine, maar ik snap waarom mensen haar uit de weg willen hebben, vanwege de chemie tussen Jack en Mel. Wat Charmaine wil, is vrij eenvoudig. Ze wil liefde, ze wil een gezin en ze wil verbonden zijn. Niet alleen aan Jack, maar ook aan Hope.”

“Het voelt voor haar alsof ze bij het salon hoort, maar eigenlijk wil ze het liefst bij Virgin River horen. Jack heeft deze relatie verbroken en ik denk niet dat veel daarvan de schuld van Charmaine is. Dus ik heb medelijden met haar. En nu is ze zwanger en is de man die haar dat heeft aangedaan met een andere vrouw. Dat is rot”, aldus Hammersley. Fans van Virgin River wachten ondertussen op alweer het derde seizoen van de reeks.

➡️ Lees ook: Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 3

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?