Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-fans door het dolle heen na nieuwe behind-the-scenes foto’s

Fans van Virgin River zijn door het dolle heen nu er nieuwe behind-the-scenes foto’s zijn gedeeld van het vierde seizoen van Virgin River. Sinds de release van seizoen 3 van de romantische dramaserie in juli 2021 is het wachten op Virgin River seizoen 4. Vooral omdat het derde seizoen van de serie ons achterliet met een grote cliffhanger. Nu zijn er nieuwe foto’s verschenen waarmee we alvast een glimp krijgen van het vierde seizoen van Virgin River.

Cliffhanger

Het vierde seizoen moet ons antwoord geven op de grote vraag waar we in seizoen 3 van Virgin River mee achterbleven. Zo weten we inmiddels dat Mel in verwachting is. Als Jack haar ten huwelijk wil vragen, biecht ze de zwangerschap op en vertelt ze hem ook meteen dat ze niet zeker weet of de baby wel van hem is. In seizoen 3 zagen we tenslotte dat ze geprobeerd had om zwanger te worden van de bevroren embryo’s die nog afkomstig zijn uit haar vorige huwelijk met Mark.

Behind-the-scenes

Seizoen 4 gaat daar antwoord op geven, maar vertelt ons ook meer over hoe het verder moet met Preacher en Christopher, de opgepakte Brady en de kleinzoon van Doc. Nu zijn dan ook nieuwe behind-the-scenes foto’s gelanceerd waar we alvast een glimp van Ricky, Jack, Preacher, Brady, Doc en nieuwelingen Dr. Cameron Hayek (Mark Ghanimé) en Denny Cutler (Kai Bradbury). Wanneer het vierde seizoen van Virgin River wordt uitgebracht, is nog niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?