Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-fans opgelet: Netflix maakt meer bekend over Ransom Canyon

Netflix heeft meer bekend gemaakt over Ransom Canyon. Eerder dit jaar schreven we al eens over de romantische dramaserie die bij fans van Virgin River ongetwijfeld in de smaak zal vallen. Nu is er eindelijk meer bekend. Zo heeft Netflix tien afleveringen van zestig minuten besteld van de reeks en zijn de hoofdpersonen bekendgemaakt.

Het verhaal

Ransom Canyon wordt gezien als een kruising van Virgin River en Yellowstone. De serie wordt een familiedramaserie met meerdere generaties op een ranch en waarin romantiek een belangrijke rol speelt. Jinny Howe, beter bekend als de baas voor het genre drama bij Netflix, vertelde eerder al over de serie: “We denken dat het alle romantiek zal waarmaken en de opnames zullen in een mooie omgeving zijn.”

Net als onder meer Virgin River, is ook Ransom Canyon gebaseerd op een boekenreeks. Tussen 2015 en 2019 verschenen maar liefst elf boeken in de reeks met onder meer Winter’s Camp, Sunrise Crossing, Mistletoe Miracles en A Christmas Affair.

Hoofdpersonen

Nu duidelijk is dat Netflix tien afleveringen heeft besteld van Ransom Canyon zijn ook de hoofdrolspelers bekendgemaakt. Josh Duhamel kruipt in de huid van Staten Kirkland, de eigenaar en enige bewoner van de uitgestrekte Double K Ranch. Hij wordt verder omschreven als ‘statig en stoïcijns’ en doet er alles aan om hetgeen wat van hem is te beschermen tegen indringers. De vrouwelijke hoofdrol is voor Minka Kelly. Zij speelt Quinn, een personage dat zich vaak in de schaduw van anderen heeft bevonden. Nadat ze een carrière als pianist heeft nagestreefd in New York, is ze nu teruggekeerd naar Ransom Canyon voor een nieuwe stap in haar leven.

➡️ Lees ook: Wanneer komt Ransom Canyon op Netflix?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?