Laatste nieuws over Netflix

Virgin River-fans willen deze verhaallijn nu afronden: “Duurt al vijf seizoenen…”

De release van de speciale kerstafleveringen van Virgin River staat voor de deur. Vanaf 30 november kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen, maar ondertussen houdt het officiële Instagram-account van de serie zich vooral bezig met een ander vraagstuk. Zij kijken nog eens terug op een verhaallijn waarvan de kijkers van Virgin River hopen dat hij snel ten einde komt.

Charmaine

Op het officiële Instagram-account van Virgin River is een foto geplaatst waarop we Jack, Charmaine en Mel zien. Jack en Mel hebben hun hand op de zwangere buik van Charmaine. Bij de foto valt te lezen: “Van wie viel nog meer de mond open toen ze de ware identiteit van de vader van Charmaine’s baby’s ontdekten? Over een plottwist gesproken! 🤯🍼” Een op het eerste oog onschuldige vraag, maar het maakt veel los bij de kijkers.

Vijf seizoenen

Zij zijn namelijk massaal van mening dat het een keer klaar moet zijn met de zwangerschap van Charmaine. De reacties zijn dan ook niet mals. “Hoe is het überhaupt mogelijk dat haar zwangerschap al vijf seizoenen duurt? Ik houd van deze serie, maar die verhaallijn wordt belachelijk lang gerekt en in dit tempo zal de show voorbij zijn voordat haar zwangerschap eindigt.” Een ander schrijft: “Niet zo geschokt als over het feit dat ze in seizoen 5 nog steeds zwanger is.”

Het einde van de verhaallijn van een zwangere Charmaine is inmiddels wel in zicht. We weten tenslotte nu dat (spoiler alert) Calvin de vader is. Hopelijk is het verhaal rond haar zwangerschap dan ook spoedig voor eens en voor altijd klaar.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?