Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River krijgt mogelijk spin-off: ‘Heel veel meer in aantocht’

Voor fans van Virgin River is er goed nieuws. Jinny Howe, verantwoordelijk voor de sectie drama binnen Netflix, heeft het één en ander bekendgemaakt over de toekomst van de serie. Daaruit blijkt dat de romantische dramaserie zo populair is dat het einde nog lang niet in zicht is.

Enorm populair

Tegenover Deadline benadrukte Howe de populariteit van Virgin River. “We hebben met seizoen 4 gezien dat de fandom zeer sterk is en ook op veel plaatsen nog groeit. Het voelt alsof, op basis van wat we zien met seizoen 4 en de verwachting voor seizoen 5, er nog veel meer verhalen te vertellen zijn. Het zal spannend zijn om te zien welke personages nog populairder worden en waar het publiek meer naar hunkert”, laat ze weten.

Meer Virgin River

De kijkcijfers van de serie worden dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. “We letten heel goed op, want we zien in dat dit een rijk universum aan personages is en dat mensen er geen genoeg van kunnen krijgen, waaronder ikzelf. Dus ik denk dat zolang dat het geval blijft, waar we heel hoopvol voor zijn, je er zeker van kunt zijn dat er meer Virgin River zal zijn.” Het valt dan ook niet uit te sluiten dat we ons in de toekomst op mogen maken op een spin-off van Virgin River. Er zijn tenslotte nog genoeg personages waar we nog heel veel niet vanaf weten. Eerder bespraken we al eens de kansen voor een Virgin River kerstspecial.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?