Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-maker verklapt wanneer schutter Jack wordt onthuld

Sue Tenney, de maker van Virgin River, heeft in aanloop naar de release van seizoen 3 een uitgebreid interview gegeven aan US Weekly. In het derde seizoen komen we er onder meer achter hoe het verder moet met Jack en zal het ongetwijfeld draaien om wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van de barman. Ook zal het veel draaien om de relatie van Mel en Jack.

Schutter Jack

Aan het einde van het tweede seizoen van Virgin River vond Mel Jack hevig bloedend op de grond van zijn bar. “Het is een groot deel van het seizoen, wie hem heeft neergeschoten en wat er gebeurt. Zijn vriend Mike (Marco Grazzini) blijft in de stad en hij probeert te onderzoeken wie de schutter is. Terwijl hij er ondertussen alles aan doet om te voorkomen dat Jack het hef in eigen handen neemt. Er zal iemand gearresteerd worden aan het einde van seizoen 3, maar alles is niet zoals het lijkt. Het verhaal is niet voorbij met die arrestatie.”

Relatie

De showrunner besprak ook de relatie van Mel en Jack. “De twee hebben bewezen dat ze van elkaar houden, dat is niet te negeren. Toch hebben ze allebei hun eigen bagage van het verleden en we zijn nooit verlegen geweest om dat te delen. Dit seizoen zal hun relatie daar dieper op ingaan. Het is de relatie die begon met een verliefdheid en dan doorgaat met samenwonen. Naarmate het serieuzer wordt, wordt het ook intiemer.”

Hoe dichter de twee bij elkaar komen, hoe meer nieuwe uitdagingen er verschijnen voor de twee. “In seizoen 3, aan het einde, zullen ze een obstakel tegen komen dat mogelijk alles voor ze verandert. Ik denk dat het in seizoen 3 over het algemeen is dat ze moeten nadenken of hun huidige relatie sterk genoeg is om het verleden te overleven.” In het derde seizoen zal ook moeten blijken of Jack de langverwachte droom van Mel om zwanger te worden, kan en wil waarmaken. Virgin River seizoen 3 bekijk je vanaf 9 juli op Netflix.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?