Virgin River

Virgin River-Mel over schutter Jack: “Ik weet wie het is”

Het derde seizoen van Virgin River staat op Netflix. Daarin kwamen we er eindelijk achter hoe het met Jack is. Aan het einde van het tweede seizoen zagen we dat Jack gewond op de grond van zijn bar lag. Mel was net op tijd om de hulpdiensten in te schakelen. Hij overleefde de schotwond, maar wie is verantwoordelijk voor het neerschieten van Jack? In seizoen 3 werd er iemand opgepakt.

Let op: dit artikel bevat grote spoilers als je Virgin River seizoen 3 nog niet hebt gezien

Schutter

In de laatste aflevering van seizoen 4 kwamen we erachter dat er iemand werd aangehouden voor het neerschieten van Jack. Alhoewel Brady het hele seizoen ontkende iets met de schietpartij te maken te hebben, werd hij na een huiszoeking toch gearresteerd. De agenten vonden iets in zijn auto. Alexandra Breckenridge (Mel Monroe uit Virgin River) kreeg in een interview met TVLine de vraag of ze gelooft dat Brady verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack.

Dader bekend

“Ik weet wie Jack heeft neergeschoten”, vertelde Breckenridge lachend. “Brady komt in de serie zeker onschuldig over op mij, ongeacht de informatie die ik weet. Ik denk dat hij onschuldig lijkt, dus misschien heeft Charmaine Jack neergeschoten.” De interviewer liet ook de naam van Mike nog even vallen, die dit seizoen ineens ook erg verdacht werd. “Ik weet het! Was dat niet een interessante twist? Dat ze Brady daar dronken naar de bar lieten komen en hij zo is van: ‘Jij bent óók niet onschuldig’. Ik dacht: ‘Ooh, wat heeft hij dan gedaan?’ Ik weet daar niks van”, aldus Breckenridge. Daar hopen we in seizoen 4 meer over te weten te komen. Op dit moment is het nog wachten op een officiële bevestiging van Netflix, maar een vierde seizoen lijkt er zeker te komen.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?