Laatste nieuws over Netflix Virgin River

‘Virgin River nu al vernieuwd voor vierde seizoen’

Virgin River lijkt nog lang niet klaar op Netflix. Nadat recent duidelijk werd dat de romantische dramaserie in juli terugkeert voor gloednieuwe afleveringen, lijkt er nu ook al gewerkt te gaan worden aan een vierde seizoen. ProductionWeekly, dat het de afgelopen seizoenen ook aan het juiste eind had, weet nu te melden er binnenkort gestart wordt aan een vierde seizoen.

Productie

De eerdergenoemde bron volgt waar en wanneer series beginnen met de productie van nieuwe seizoenen. Volgens een nieuw artikel gaat de productie van seizoen 4 aan het einde van juli van start en duren de opnames tot eind november. De opnames zullen opnieuw plaatsvinden in Vancouver, Canada. Wanneer seizoen 4 vervolgens op Netflix verschijnt, is nog even gissen. Al zouden we misschien al wel rekening mogen houden met medio 2022.

Virgin River seizoen 3 op Netflix

Het nieuws omtrent de opnames voor Virgin River seizoen 4 komt al naar buiten voordat het derde seizoen van Virgin River is gelanceerd op Netflix. Op de gloednieuwe afleveringen van de romantische dramaserie met Mel en Jack in de hoofdrol hoeven we echter niet lang meer te wachten. Al 9 juli komt het gloednieuwe derde seizoen naar Netflix. Daarin krijgen we antwoord op verschillende cliffhangers. Zo is het de vraag hoe het verder moet met Jack, Doc en Preacher.

Meer seizoenen

Het lijkt overigens niet te blijven bij de vier seizoenen waar nu over gesproken wordt. Virgin River is namelijk gebaseerd op een boekenreeks van Robyn Carr. In totaal zijn er in die reeks twintig boeken verschenen. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat de serie nog jaren door zal gaan.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Virgin River seizoen 3: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?