Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River nu al vernieuwd voor zesde seizoen

Nog meer goed nieuws voor de fans van Virgin River. Nadat eerder de releasedatum voor het vijfde seizoen bekend werd gemaakt, is nu duidelijk geworden dat we nog lang geen afscheid hoeven te nemen van de reeks. Netflix heeft de serie tenslotte nu al groen licht gegeven voor een zesde seizoen. Dat betekent dat we onder meer Jack en Mel ook terug gaan zien voor Virgin River seizoen 6.

Vernieuwd voor zesde seizoen

Virgin River heeft daarmee een razendsnelle verlenging te pakken. Dat gebeurde eerder ook al toen het derde seizoen in aantocht was. Nog voordat seizoen 3 werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix, besloot de streamingdienst de serie al te vernieuwen zodat de makers alvast aan de slag konden met het verhaal voor het vierde seizoen. Voor het zesde seizoen is nu hetzelfde gebeurt en daarmee lijkt er nog lang geen eind te komen aan de verhalen uit Virgin River.

Meer seizoenen op komst?

Het valt niet uit te sluiten dat er nóg meer moois op komst is als het gaat om Virgin River. De romantische dramaserie is tenslotte gebaseerd op een boekenreeks van Robyn Carr. In totaal zijn er in die reeks twintig boeken verschenen. Aangezien Virgin River ieder jaar een groot succes is op Netflix, gaan we er dan ook niet vanuit dat de serie snel zal stoppen. Wanneer we het zesde seizoen van Virgin River op Netflix mogen verwachten, is overigens nog niet bekend.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?