Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-schrijfster brengt twee nieuwe boeken uit

Virgin River is als serie op Netflix uitgegroeid tot een groot succes. De Netflix Original is echter gebaseerd op een boekenreeks die geschreven is door Robyn Carr. In de reeks van Virgin River verschenen in totaal liefst 21 nieuwe titels. Nu blijkt Carr twee nieuwe boeken geschreven te hebben. De twee boeken vallen niet in de reeks van Virgin River, maar zijn voor boekenfans wel een aanrader.

Sunrise on Half Moon Bay

Het eerste nieuwe boek van Carr luistert naar de naam Sunrise on Half Moon Bay en wordt op 22 februari uitgebracht. Net als in Virgin River, worden we ook in de boeken meegenomen naar drama en emotie. Sunrise on Half Moon Bay speelt zich af in een prachtige kustplaats in Californië.

Het verhaal draait om zusterschap tussen Justine en Addie. De twee zijn twintig jaar na elkaar geboren en zijn zo verschillend als mogelijk. Terwijl Addie stopte met studeren om voor haar zieke ouders te zorgen, ondersteunt Justine haar op afstand met geld uit haar carrière als succesvol advocaat. Jaren later, als hun ouders allebei weg zijn, staan de zussen elk op een kruispunt in hun leven. Addie worstelt om voor zichzelf te zorgen nu ze niemand meer heeft om voor te zorgen en Justine doet haar best om haar slopende huwelijk in leven te houden. De zussen hebben elkaar nodig om door te kunnen.

A Family Affair

Ook A Family Affair neemt ons meer naar een vrouw die op een kruispunt in haar leven staat. Het gaat om Anna McNichol wiens verhaal begint wanneer ze in contact komt met een jonge zwangere vrouw op de begrafenis van haar man. Terwijl ze de diepe geheimen begint te ontrafelen die hij voor haar had, realiseert ze zich dat zijn midlifecrisis veel verder ging dan zij ooit kon dromen.

Boeken Robyn Carr kopen

De twee nieuwe boeken van Virgin River zijn nu alvast te pre-orderen via bol.com. Sunrise on Half Moon Bay verschijnt op 22 februari en op 5 april is het de beurt aan A Family Affair. Ondertussen wachten fans van Virgin River op de lancering van seizoen 4. Een releasedatum daarvoor is nog niet bekend. Voor nu lijken we nog een paar maanden te moeten wachten tot Virgin River seizoen 4 op Netflix verschijnt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?