Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 2 in november op Netflix

Het tweede seizoen van Virgin River heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Vanaf 27 november kunnen we op Netflix aan de slag met het gloednieuwe seizoen van de romantische dramaserie. Dan hebben we net geen jaar hoeven wachten op de release van seizoen 2.

Melinda Monroe

Met Virgin River haalde Netflix vorig jaar een nieuwe romantische dramaserie binnen. De reeks is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr en vertelt het verhaal van Melinda Monroe. Zij hoopt in Virgin River opnieuw te kunnen beginnen nadat ze een groot persoonlijk drama te verwerken heeft gekregen. Dat blijkt echter lastiger dan gedacht en het duurt niet lang voordat ze voor nieuwe problemen komt te staan.

Groot succes

Virgin River groeide vorig jaar binnen no time uit tot een groot succes op Netflix. Hoofdpersonages Melinda en Jack veroverden al snel een plekje in het hart van de kijkers. Daarbij behaalde de serie ook nog eens een knappe 7,5 op IMDb. In juli van dit jaar werd dan ook bekend dat Netflix in het diepste geheim ook al een derde seizoen van de reeks had besteld.

Virgin River seizoen 2 op Netflix

Voor nu weten we eindelijk wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met Virgin River seizoen 2. Vanaf 27 november staat het complete tweede seizoen op Netflix. In seizoen 2 krijgen we te maken met een verloving, baby’s, gebroken harten en moord. Benieuwd naar wat we nog meer van seizoen 2 mogen verwachten? Lees dan ook ons artikel met 4 Brandende vragen voor Virgin River seizoen 2.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?