Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 2: Meer achtergrondverhalen

De release van het tweede seizoen van Virgin River staat voor de deur. In aanloop naar de release van de gloednieuwe afleveringen heeft maker Sue Tenney het één en ander laten weten over wat we mogen verwachten van seizoen 2. Zo blijken we onder meer dieper in te gaan op sommige personages.

Achtergrondverhalen

Het tweede seizoen van Virgin River gaat ons meer vertellen over de achtergrond van Jack en Preacher. “We zullen inderdaad ons licht schijnen op waar Jack, Preacher en Brady doorheen zijn gegaan tijdens de oorlog. Jack voelt een verantwoordelijkheid voor Brady. Sinds er een soldaat verloren is gegaan onder zijn leiding, is hij ervan overtuigd om nooit meer iemand te verliezen. Al zal Brady Jacks toewijding blijven testen”, zo gaf Sue te kennen.

Virgin River seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Virgin River wordt op 27 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Uit de trailer eerder bleek al dat we heel wat mogen verwachten van seizoen 2. Zo viel als beschrijving al te lezen: ‘Verloving, baby’s, een gebroken hart en moord’. In seizoen 2 is het de vraag of Mel en Jack weer samenkomen of dat Jack kiest voor een gezin met Charmaine. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.

Lees ook: Vier brandende vragen voor Virgin River seizoen 2

Bekijk de trailer van Virgin River seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?