Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 3: Alles wat we al weten

Netflix lanceerde eind november vorig jaar het tweede seizoen van Virgin River. Alhoewel het voelde alsof we lang moesten wachten, verscheen het tweede seizoen een jaar na de release van het eerste. Een releasedatum voor seizoen 3 werd in juni 2021 bekend. Vanaf 9 juli kunnen we aan de slag met seizoen 3 en ondertussen weten we steeds meer over het derde seizoen. In dit artikel vind je alles wat we al weten over Virgin River seizoen 3.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 2 nog niet hebt gezien

Seizoen 3 al besteld

Nog voordat het tweede seizoen van Virgin River werd gelanceerd op Netflix, werd in het diepste geheim al gewerkt aan een seizoen 3. De productie daarvan stond gepland tussen augustus 2020 en december 2020. Toch moesten we wachten tot 18 december totdat Netflix het derde seizoen van Virgin River ook officieel aankondigde. Datzelfde pad werd voor het derde seizoen gevolgd. Zo blijkt er in het diepste geheim al gewerkt te worden aan een vierde seizoen.

Cast seizoen 3

Voor het derde seizoen van Virgin River keren een aantal vaste gezichten terug. Dat betekent dat we Martin Henderson (Jack), Alexandra Breckenridge (Melinda), Jenny Cooper (Joey), Grayson Maxwell Gurnsey (Ricky), Tim Matheson (Doc), Benjamin Hollingsworth (Dan) en Colin Lawrence (Johm) gewoon terug gaan zien. Daarnaast zijn er echter ook nieuwe toevoegingen.

In seizoen 3 maken we kennis met Stella, gespeeld door Jasmine Wega. Zij was eerder al te zien in Chilling Adventures of Sabrina en Legends of Tomorrow. Wat de rol van Stella precies gaat zijn, is nog onduidelijk. Andere nieuwe castleden zijn Zibby Allen (The Flash) als Brie (Jack’s zus) en Stacey Farber (Degrassi: THe Next Generation) als Lilly’s dochter Tara Anderson. Kleine rollen zijn er voor Kerën Burkett, Jessie Liang en Janet Walmsley.

Verwachtingen

Het verhaal van Virgin River de serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Robyn Carr. In het derde seizoen worden we in ieder geval bezig gehouden met één grote vraag: Wie is verantwoordelijk voor het neerschieten van Jack? Daarnaast is het natuurlijk de grote vraag of Jack de situatie overleeft.

Daarnaast zijn er nog een paar vragen waar we antwoord op willen krijgen in het derde seizoen. Zo vragen wij ons af hoe het verder moet met Doc. Hoe ernstig zijn zijn gezondheidsproblemen? Daarnaast stond Preacher voor een belangrijke keuze aan het einde van seizoen 2. Wat gaat er voor hem veranderen? Wat gebeurt er met de relatie van Mel en Jack nu hij op het punt staat om papa te worden en hoe verloopt het Lizzie en Ricky verder? Het derde seizoen zal dan ook vol zitten met verschillende verhaallijnen.

➡️ Lees ook: Virgin River seizoen 3: Begrafenis, brand, scheiding, orkaan en een nieuwe romance

Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 3?

Gezien de productie van het derde seizoen van Virgin River al is afgerond, hoeven we mogelijk helemaal niet zo heel lang te wachten op seizoen 3. Dat bleek ook wel, want al in juni 2021 werd de releasedatum voor alweer het derde seizoen bekend gemaakt. Vanaf 9 juli kunnen we op Netflix aan de slag met Virgin river seizoen 3. Seizoen 3 bestaat opnieuw uit tien afleveringen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?