Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 3: Begrafenis, brand, scheiding, orkaan en een nieuwe romance

Het derde seizoen van Virgin River komt op 9 juli naar Netflix. Inmiddels is duidelijk dat ons in dat derde seizoen heel wat staat te wachten. Uit de trailer bleek al dat Jack zijn schotwond in ieder geval overleeft, maar seizoen 3 heeft nog veel meer voor ons in petto.

Drama op komst

Het derde seizoen van Virgin River neemt van alles met zich mee. Ashleigh Banfield ging het gesprek aan met acteur Tim Matheson, voor fans van Virgin River beter bekend als Doc. Zij haalde aan dat we in seizoen 3 in ieder geval de volgende vijf dingen mogen verwachten: ‘Een begrafenis, een brand, een echtscheiding, een orkaan en een nieuwe romance.’ Volgens Doc gaan we daar inderdaad mee te maken krijgen.

Er is echter meer. Doc gaf ons alvast een tipje van de sluier. Zo viel het fans al op dat Hope ontbrak in de trailer voor seizoen 3. Dat is niet zonder reden. “Hope McCrae, mijn wederhelft, is op bezoek bij haar tante in een zeer gevaarlijke situatie. Ik speel Doc Mullins en ik ben erg bezorgd om haar.” Wat er precies met haar gebeurt, is nog onduidelijk. Het zou kunnen dat ze te maken krijgt met de orkaan, of dat het te maken heeft met de milde hartaanval die ze in seizoen 2 kreeg.

Virgin River seizoen 3 op Netflix

In seizoen 3 van Virgin River komen we erachter hoe het Doc en Hope zal vergaan. Ook voor Doc ziet het er tenslotte niet goed uit. In seizoen 2 werd duidelijk dat zijn gezondheid achteruit gaat. Daarnaast zullen we er ook achter komen voor wie de begrafenis is en voor wie de scheiding geldt. Door de trailer weten we al dat de brand zal plaatsvinden in het huis van Mel en dat de nieuwe romance zeer waarschijnlijk te maken heeft met Charmaine.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Bekijk het interview met Doc

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?