Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 3 besteld, nieuwe cast bekend

Goed nieuws voor de fans van Virgin River. De romantische dramaserie is officieel vernieuwd voor een derde seizoen. Dat betekent dat we in de toekomst antwoord krijgen op de grote cliffhanger waar we mee achterbleven in de seizoensfinale van seizoen 2. Daarnaast blijkt ook een deel van de nieuwe cast voor seizoen 3 al bekend.

Nieuwe cast

In het derde seizoen van Virgin River gaan we kennismaken met Zibby Allen (The Flash en Grey’s Anatomy) die in de huid kruipt van Brie, de zus van Jack. Brie is een slimme advocaat. Ook is er een rol voor Stacey Farber (Saving Hope en Diggstown). Zij speelt Tara Anderson, de dochter van Lilly. Tara gaat haar moeder helpen met baby Chloe.

Virgin River seizoen 3 op Netflix

Wanneer het derde seizoen naar Netflix komt, is nog even afwachten. De opnames vonden eerder dit jaar al plaats. Inmiddels heeft Netflix wel officieel bevestigd dat er een seizoen 3 gaat komen. Seizoen 3 telt net als de voorgaande seizoenen tien afleveringen. Showrunner Sue Tenney keert terug voor seizoen 3.

In het derde seizoen gaan we ongetwijfeld antwoord krijgen op de vraag hoe het nu verder moet met Jack. Daarnaast komen we meer te weten hoe het staat met de gezondheidstoestand van Doc en of Preacher echt voor Cristopher gaat zorgen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?