Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 3: Dit leren we van de trailer

Netflix lanceerde afgelopen week de trailer van het derde seizoen van Virgin River. Alhoewel het maar een video was van slechts twee minuten, kwamen we daarin wel al het één en ander te weten over seizoen 3 van Virgin River. Hieronder een overzicht van wat we leren van de trailer van Virgin River seizoen 3.

Jack overleeft de schotwond

Het belangrijkste nieuws uit de trailer is de gezondheidssituatie van Jack. Aan het einde van het tweede seizoen zag het er niet goed uit voor de barman. Mel vond hem hevig bloedend achter zijn bar nadat hij was neergeschoten. Uit de trailer blijkt al snel dat Jack met sirenes af wordt gevoerd naar het ziekenhuis en zijn schotwond overleeft.

De relatie tussen Jack en Mel wordt steeds serieuzer

Het tweede wat opvalt uit de trailer, is dat de relatie tussen Jack en Mel steeds serieuzer wordt. Niet voor niets vertelt een van de bewoners aan Jack: “Als je slim bent, geef je die vrouw en ring en begin je een familie.” Als het onderwerp met betrekking tot een kind door Mel wordt aangesneden, horen we Jack niet meteen reageren. Later zegt hij: “Ik kan niet de persoon zijn die tussen jou en het moederschap in gaat staan.” Seizoen 3 lijkt dan ook opnieuw wat problemen te veroorzaken voor de twee. Een ander opmerkelijk iets is dat we aan het einde van de trailer zien hoe Jack en Mel toekijken terwijl haar huis volledig uitbrandt.

Charmaine heeft een nieuwe vriend

Voor de fans van Jack en Mel is er goed nieuws. Charmaine zal in seizoen 3 niet langer achter Jack aan zitten. Ze blijkt namelijk een nieuwe vriend te hebben wiens naam Todd is. Charmaine laat Jack in datzelfde fragment weten dat hij vrijaf heeft wat betreft zijn vaderverantwoordelijkheden.

Het ziet er slecht uit voor Christopher

De trailer biedt ook een kijkje in de situatie van Preacher met Christopher. Na het plotselinge vertrek van Michelle, heeft zij Preacher gevraagd om op Christopher te letten. Of dat wel zo goed gaat, is nog maar de vraag. We zien Christopher tenslotte aan de beademing liggen. Preacher zegt dan: “Ik weet niet wat ik gedaan had als er iets met hem was gebeurd. Misschien moet hij naar iemand anders toe.”

De gezondheidssituatie van Doc ziet er niet goed uit

Wat er precies met Doc aan de hand is, is nog steeds niet helemaal bekend. Hij heeft een ziekte onder de leden, maar als hij dat wilt vertellen aan Hope, blijkt er een heuse surprise party voor hem klaar te zijn. In de trailer gaat het opnieuw even over zijn gezondheidssituatie. Als Mel vraagt of hij blind wordt, antwoordt Doc: “In één woord: Misschien.”

Virgin River seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Virgin River wordt op 9 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het seizoen bestaat uit in totaal tien afleveringen. Achter de schermen wordt ook al gewerkt aan een vierde seizoen.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 3

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?