Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 3 komt al in juli naar Netflix

Het derde seizoen van Virgin River is in aantocht op Netflix. Nadat de laatste tijd al steeds meer bekend werd over seizoen 3 van Virgin River, is nu door middel van een video bekendgemaakt dat we vanaf 9 juli aan de slag kunnen met gloednieuwe afleveringen van de serie. Dan komen we ook eindelijk te weten hoe het verder gaat met Jack.

Cliffhanger

Het einde van seizoen 2 van Virgin River liet ons achter met een grote cliffhanger. Als Mel de bar van Jack inloopt, ziet ze hem zwaargewond op de grond liggen. Jack bloedt hevig en blijkt een schotwond te hebben. De grote vraag is of Jack de situatie overleeft en wie de dader is. Ook is het de vraag hoe het nu verder moet met de zieke Doc. Daar gaan we in het derde seizoen ongetwijfeld antwoord op krijgen en lang hoeven we niet meer te wachten.

Snel naar Netflix

Het tweede seizoen van Virgin River verscheen in de herfst van 2020 op Netflix en op het derde seizoen hoeven we veel minder lang te wachten. De opnames begonnen afgelopen zomer al en liepen in de winter door. Recent zouden de opnames zijn afgerond en nu blijkt dat seizoen 3 al op 9 juli naar Netflix komt. De cast van Virgin River maakte het heugelijke nieuws door middel van een video bekend.

“Dus ik heb heel leuk nieuws gehoord waarvan ik dacht dat ik het moest delen”, vertelde Mel in de video. “Wat denken jullie, Virgin River team? Moeten we het iedereen vertellen? Ik denk dat we het ze moeten vertellen.” Daarna verschijnen onder meer Jack, Doc, Preacher en Brady in beeld om te vertellen dat Virgin River op 9 juli terug is met tien gloednieuwe afleveringen.

➡ Lees ook: Virgin River seizoen 3: Alles wat we al weten

Bekijk de aankondigingsvideo hieronder

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?