Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 3 nu al besteld

Netflix heeft al voor de release van het tweede seizoen van Virgin River een derde seizoen van de reeks besteld. Van de romantische dramaserie werd eind 2019 officieel aangekondigd dat er een tweede seizoen zou worden besteld, al waren de opnames daarvoor toen al lang van start gegaan. Nu blijkt dat het daar niet bij blijft.

Melinda Monroe

Virgin River is gebaseerd op de boekenreeks van Robyn Carr met dezelfde titel. In de reeks zijn in totaal twintig boeken verschenen, waardoor de reeks nog flink wat seizoenen vooruit kan. In Virgin River volgen we Melinda Monroe. Ze heeft een groot persoonlijk drama te verwerken gekregen en wil nu opnieuw beginnen. In het kleine dorpje Virgin River krijgt ze die kans, al gaat dat niet zonder problemen.

Virgin River seizoen 3 op Netflix

In aanloop naar de release van het tweede seizoen van Virgin River heeft Netflix in het geheim alvast een derde seizoen besteld. De opnames daarvan gaan al volgende maand van start, zo meldt Production Weekly. De opnames duren vervolgens tot 11 december.

Ondertussen wachten we op Netflix vol spanning op de release van het tweede seizoen van Virgin River. De verwachting was dat seizoen 2 in de zomer van 2020 zou verschijnen. Inmiddels wordt gedacht aan september of oktober 2020.

➡ Lees alles over de brandende vragen voor seizoen 2

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?