Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 4: Alles wat we al weten

De roep om een vierde seizoen van Virgin River is groot. Het derde seizoen van de romantische dramaserie liet ons tenslotte achter met heel wat vragen en het is dan ook duidelijk dat fans graag aan de slag willen met nieuwe afleveringen van de serie. In dit artikel vind je alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4. Zo zou achter de schermen al gewerkt worden aan een vierde seizoen. De opnames daarvan staan naar verluidt zelfs al gepland.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 3 nog niet hebt gezien

Mel en Jack

Het derde seizoen van Virgin River liet ons opnieuw achter met een gigantische cliffhanger. Gedurende het seizoen zagen we dat het niet lekker liep tussen Jack en Mel. Als zij over kinderen begint, besluit Jack de relatie met Mel te beëindigen zodat zij met iemand anders haar droom kan waarmaken. Mel vertrekt voor een paar dagen naar haar zus. Als ze daar haar problemen met Jack voorlegt, herinnert haar zus Mel eraan dat ze nog twee embryo’s van haar ex-echtgenote Mark heeft liggen.

Nog tijdens datzelfde verblijf in Los Angeles vertrekt Mel naar de kliniek. Aan het einde van het seizoen wil Jack een huwelijksaanzoek doen aan Mel. Dan vertelt ze dat ze zwanger is. Op het moment dat Jack enthousiast wil reageren, klapt Mel uit de school en maakt ze bekend dat ze niet zeker weet of de baby wel van hem is. Zijn reactie daarop is onbekend. In het vierde seizoen wordt ongetwijfeld duidelijk hoe het nu verder moet met Jack en Mel.

Doc en Hope

Het derde seizoen is een zwaar seizoen geworden voor Doc en Hope. Terwijl Docs gezondheid achteruit gaat nu blijkt dat hij misschien wel blind wordt, moest hij het ook nog eens doen zonder zijn vrouw Hope. In de serie werd haar afwezigheid afgeschreven door een orkaan en een zwaar auto-ongeluk, maar in feite zorgde COVID-19 ervoor dat Hope niet aanwezig kon zijn bij de opnames van seizoen 3. Voor seizoen 4 zal het de vraag worden hoe de gezondheid van Doc zich zal ontwikkelen. Ook de gezondheidssituatie van Hope is interessant na haar zware auto-ongeluk.

Daarnaast zullen we in seizoen 4 meer te weten komen over de kleinzoon van Doc die Virgin River ineens is binnengekomen. Daarover verklapte showrunner Sue Tenney alvast: “In de voorgaande seizoenen hebben we veel geleerd over het verleden en de relatie van Doc en Hope, hun struggles en dat soort dingen. Voor ons voelde het alsof het goed was om een beetje meer terug te gaan. Dit opent een heel nieuw hoofdstuk voor Doc in seizoen 4.”

Hope Netflix

Christopher en Preacher

De zorgen om Preacher en Christopher zijn inmiddels ook groot. In de slotaflevering van seizoen 3 zien we dat Vince op de bank zit bij Connie en Christopher. Even daarvoor was Preacher met Sally, een vriendin van Paige, op stap gegaan. Terwijl zij hem naar Paige toe zou brengen, stopt ze iets in zijn drankje waardoor hij buiten bewustzijn raakt. Volgens Tenney hebben we het einde van de situatie rondom Christopher en Paige nog niet gezien. “Dat verhaal zal aan het einde van seizoen 4 tot een grote explosie komen.”

Schutter Jack

Ook zijn we er nog steeds niet achter wie de schutter is van Jack. In de tiende aflevering van seizoen 3 van Virgin River zien we dat Brady wordt aangehouden voor het neerschieten van Jack. Gedurende het seizoen heeft hij de schietpartij echter al meerdere keren ontkend en ook wij vragen ons af of Brady het wel is. Tenney zegt daarover: “Er is een reden dat Brady wordt gearresteerd aan het einde van seizoen 3. Aan het einde van seizoen 4 wordt het een opeenstapeling en weet je wie Jack heeft neergeschoten. Het zal een enorme hoeveelheid van karakters erbij betrekken en sommige zullen vrij verrassend zijn. Het einde van seizoen 4 zal ook een gloednieuwe mysterie openen. We gaan één deur sluiten, maar vervolgens een andere openen.”

Seizoen 4 al besteld

Nog voordat het derde seizoen van Virgin River werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix, gingen er al geruchten dat de serie vernieuwd was voor een vierde seizoen. ProductionWeekly, dat het de afgelopen seizoenen ook aan het juiste eind had, weet zelfs al te melden wanneer de opnames van start gaan. Zou zouden er opnames staan gepland van eind juli tot eind november 2021. De opnames zullen opnieuw plaatsvinden in Vancouver, Canada.

Cast

We zullen de komende maanden moeten afwachten of er nieuwe castleden worden toegevoegd aan de serie. Voor nu lijkt een groot deel van hoofdpersonages in ieder geval terug te keren. Dat betekent dat we Mel, Jack en Doc in ieder geval terugzien. Het is de bedoeling dat Hope voor het vierde seizoen ook weer aanwezig kan zijn nu ze gevaccineerd is. De terugkeer van andere castleden is nog onduidelijk. Zo is het onbekend of Ricky zal kiezen voor de marine en is het nog maar de vraag of we Preacher nog terugzien.

Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 4?

Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 4? Mochten de opnames van Virgin River seizoen 4 daadwerkelijk gepland staan tussen eind juli en eind november 2021, dan hoeven we misschien niet eens heel lang te wachten op het vierde seizoen van de serie. Voor nu schatten we in dat Virgin River medio 2022 wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het zou echter ook nog eerder kunnen. Mogelijk verschijnt seizoen 4 al wel in maart of april 2022 op Netflix. Het is afwachten tot Netflix daar officiële uitspraken over doet.

Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Bekijk ook eens de beste romantische dramaseries op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?