Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 4 brengt bijzondere terugkeer met zich mee

Het vierde seizoen van Virgin River brengt een bijzondere terugkeer met zich mee. Zo schijnt er in seizoen 4 ook een rol weggelegd te zijn voor Lynda Boyd die voor de serie in de huid kroop van Lilly. Dat terwijl we in het derde seizoen afscheid namen van haar karakter.

Bijzondere terugkeer

In het derde seizoen van Virgin River namen we afscheid van Lilly. Eerder in het seizoen werd duidelijk dat ze de diagnose kanker had gekregen. Helaas kon er niets meer voor haar betekend worden en overleed ze uiteindelijk in haar slaap. Nu blijkt dat er in seizoen 4 wel een rol is weggelegd voor Lilly.

Toen ik dat gesprek had met de producenten van de serie, zeiden ze dat het het plan was om me terug te brengen in flasbacks. Zoals ook gebeurd bij Mel’s overleden echtgenoot. Niemand heeft nog iets gezegd. Voor zover ik weet, zal Tara voor Chloe zorgen”, vertelde Boyd aan Radio Times. Boyd had grote moeite met het spelen van een ernstig ziek karakter. “Al die vrouwen zijn mijn vrienden in het echte leven. Ik ken Teryl, die Muriel speelt, sinds ik veertien was. Zij en ik volgden samen tapdanslessen, dus toen ik hen vertelde wat voor geweldig leven ik had gehad en hoeveel het voor me betekende, liet ze allemaal huilen.”

Mel

Dat beaamt Alexandra Breckenridge, de actrice achter Mel, in gesprek met TVLine. “Het was zo moeilijk. Ik houd zoveel van Lynda Boys. Ze is zo’n lief persoon. Ze is zo leuk om mee te werken. Ik was verslagen dat haar karakter de serie zou verlaten. Ze is zo’n fantastisch deel van de show. Ik denk dat ze daarom ook haar hebben uitgekozen. Ze zit in je hart gesloten. Je hebt de serie vanaf het begin gevolgd, met haar dochter en haar man die doodging. Het publiek voelt met haar mee. Dat is wat deze verhaallijn zo verwoestend maakt. Je houdt van haar”, aldus Breckenridge. Op dit moment is het wachten tot Netflix Virgin River vernieuwt voor een vierde seizoen.

Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?