Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River seizoen 4 heeft releasedatum te pakken

Het langverwachte vierde seizoen van Virgin River heeft eindelijk een releasedatum. Het was een jaar wachten, maar eindelijk komen er de antwoorden op de cliffhangers. Virgin River seizoen 4 is namelijk over twee maanden weer te zien.

Terugkeer in juli

Net zoals het derde seizoen zal ook het vierde seizoen in juli verschijnen. Woensdag 20 juli is de datum dat alle afleveringen online zullen staan. Dan krijgen we ook eindelijk antwoord op de vragen waar we mee achterbleven in het derde seizoen. Zo is het nog altijd niet bekend wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. In de slotfase van seizoen 3 kwam daar nog eens een extra cliffhanger bij. Op het moment dat Jack zijn Mel ten huwelijk wil vragen, laat zij weten zwanger te zijn. Ze weet alleen niet zeker of dat van Jack is of van haar ex-man.

Martin Henderson, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol van Jack, vertelde al over Virgin River seizoen 4: “Ik kan niet te veel vertellen, omdat ik het dan verklap. Maar je gaat ontdekken wat er allemaal speelt. Ik ga jullie vertellen dat seizoen 4 antwoord biedt op alle vragen en dan zelfs nog wat meer.”

Virgin River seizoen 5

Ondertussen wordt er ook al hard gewerkt aan een vijfde seizoen van Virgin River. De opnames daarvan hadden eigenlijk al van start moeten gaan, maar liepen vertraging op. Naar verwachting gaan de opnames in de zomer alsnog plaats vinden.

➡️ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?