Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Supernieuws Virgin River: Een dubbele verlenging

Het einde van Virgin River is nog lang niet in zicht. De laatste tijd gingen er al geruchten dat de opnames van een vierde seizoen al in volle gang waren. Nu heeft USA Today bevestigd dat er een vierde seizoen komt en wordt er zelfs gemeld dat er ook meteen een vijfde seizoen is besteld.

Vernieuwd

Dat Virgin River een vierde seizoen zou krijgen, was eigenlijk al geen verrassing meer. De opnames daarvan zouden al een tijdje in volle gang zijn. Dat er ook meteen een vijfde seizoen is besteld, was eerder nog niet duidelijk. In het vierde seizoen zullen ongetwijfeld een aantal grote vragen beantwoord worden. Zo zijn we er nog steeds niet achter wie Jack heeft neergeschoten, maar is er inmiddels een meer prangende vraag: Van wie is Mel zwanger?

➡ Lees ook: Virgin River seizoen 4: Alles wat we al weten

Daarnaast bleven aan het einde van seizoen 3 ook heel wat vragen over rondom andere personages uit de serie. Hoe is het nu met Hope na haar zware ongeluk, wat gaat Ricky doen, hoe moet het verder met Christopher en Preacher, is Brady echt schuldig voor het neerschieten van Jack en hoe zit het met de kleinzoon van Doc? Genoeg vragen waar we in het vierde seizoen van Virgin River ongetwijfeld antwoord op krijgen.

Virgin River seizoen 4 op Netflix

Netflix heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt voor het vierde seizoen van Virgin River. Gezien de opnames echter al in volle gang zijn, lijken we minder lang te hoeven wachten dan we gewend zijn. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat Virgin River seizoen 4 al in het eerste halfjaar van 2022 verschijnt. Het blijft echter afwachten tot Netflix daar officiële uitspraken over doet. We mogen ons in ieder geval opmaken voor een vierde en zelfs vijfde seizoen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?