Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-showrunner beantwoordt: Keert Ricky terug voor seizoen 5?

Fans van Virgin River vragen zich al enige tijd af of we Rickynog gaan zien in het vijfde seizoen van Virgin River. In de laatste aflevering van seizoen 4 verliet hij het stadje om aan de slag te kunnen bij de marine. Hoelang die training precies duurt, is onduidelijk. Toch ziet het er niet naar uit dat we Ricky snel terugzien in de romantische dramaserie.

Keert Ricky terug voor Virgin River seizoen 5?

Wie de hoop had Ricky snel weer terug te zien in Virgin River, komt bedrogen uit. Showrunner Patrick Sean Smith heeft bekend dat Ricky in ieder geval niet terugkeert voor het vijfde seizoen. “In de tijdlijn was bepaald dat hij tot december in basistraining zou zitten. Ik zal niet zeggen dat je zult moeten wachten tot seizoen 10, want hij is een fanfavoriet. Iedereen houdt van hem. We zullen Ricky waarschijnlijk ergens weer een keer zien”, legt de showrunner uit.

De afwezigheid van Ricky kan echter nog wel even duren. Vooral omdat in de seizoenen van Virgin River de tijd niet zo snel gaat. Een heel seizoen bestrijkt doorgaans hooguit een paar weken. Laten we in ieder geval hopen dat we niet echt hoeven te wachten tot seizoen 10 totdat we Ricky terugzien.

Denny en Lizzie

Recent werd overigens ook meer duidelijk over de toekomst van Ricky’s ex Lizzie en Denny in het vijfde seizoen van de serie. Van Denny werd duidelijk dat hij lijdt aan de ziekte van Huntington. “Als je mijn werk kent, dan weet je hoe ik die relatie ga benaderen. Ik wil me niet concentreren op het donkere en het verdriet.”

“Mensen in de Huntington-gemeenschap zouden hetzelfde willen zien. Dat was lastig voor mij, maar het gaat terug op wat ik leerde bij Chasing Life. Neem een verhaal dat de potentie heeft om je naar een duistere plek te brengen, maar vind dan toch een manier om daar weg te blijven.” Een releasedatum voor Virgin River seizoen 5 is nog niet bekend.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?