Laatste nieuws over Netflix

Virgin River-ster deelt geweldig nieuws over seizoen 4

Martin Henderson heeft geweldig nieuws gedeeld omtrent Virgin River seizoen 4. De acteur is voor de serie verantwoordelijk voor de rol van Jack. Via Instagram heeft hij het heugelijke nieuws gedeeld dat de productie van Virgin River zich in een volgend stadium bevindt. De opnames van het vierde seizoen zijn afgerond en de afleveringen zijn nu in postproductie.

Postproductie

Martin Henderson deelde op Instagram een foto van zichzelf met op de achtergrond een beeld van een scene uit seizoen 4. Daarbij schreef hij: “Een beetje postproductiewerk aan het doen voor Virgin River seizoen 4. Ervoor zorgen dat het allemaal soepel en bevredigend verloopt voor de beste fans ooit.” Gezien er gestart is met de postproductie, ziet het ernaar uit dat de opnames er inmiddels op zitten.

Snel terug?

Fans reageren dan ook massaal enthousiast op de post en kunnen het zich niet voorstellen dat het werk aan seizoen 4 alweer bijna klaar is. Nieuws omtrent een releasedatum van Virgin River seizoen 4 is er tot op heden nog niet. Wel blijkt dat de opnames van seizoen 3 in december 2020 ten einde kwamen. Het seizoen werd vervolgens in juli 2021 op Netflix gelanceerd. Het zou dus maar zo kunnen dat we binnen zes maanden al aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van Virgin River. Het blijft echter afwachten tot Netflix daar officiële uitspraken over doet. Hieronder bekijk je de post van Martin Henderson.

Bekijk de afbeelding hieronder

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?