Laatste nieuws over Netflix

Virgin River-ster geeft voorproefje voor seizoen 5

Virgin River lijkt in september terug te keren bij Netflix voor alweer zijn vijfde seizoen. Nu het wachten in volle gang is, worden meerdere castleden gevraagd om meer te vertellen over het nieuwe seizoen. Teryl Rothery, voor fans beter bekend als Muriel, geeft alvast een inkijkje in het vijfde seizoen. Ze vertelt meer over een mogelijke vriendschap waar we komend seizoen meer van gaan zien.

Meer tijd met Mel en Jack

Als Teryl de vraag krijgt of er één karakter is waar ze meer scenes mee zou willen hebben, vertelt ze aan Express: “Ik denk dat ik graag meer een band zou willen met Mel. Ik krijg niet veel tijd om met haar om te gaan. Daarnaast zou ik sowieso meer tijd met Jack willen doorbrengen, al is het maar omdat hij fijn is om naar te kijken. Zei ik dat hardop? Serieus, hij is echt grappig. Ik wil graag dat jullie weten hoe geweldig hij is.”

Grotere rol

Daarnaast hoopt de actrice dat haar karakter Muriel sowieso een wat grotere rol gaat spelen. “Het zou natuurlijk leuk zijn om haar naar buiten te zien gaan en meer met de stad te zien doen, buiten alleen het naaiatelier. Zoals het personage van Lizzie beter leren kennen, want ze is leuk.” Ook zou Teryl het leuk vinden als Muriel haar eigen soulmate zou vinden. “Het soort relatie dat Mel en Jack ook hebben.” In de herfst verschijnt het vijfde seizoen van Virgin River op Netflix.

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?