Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-ster Martin Henderson deelt twijfels over seizoen 5

Martin Henderson is bekend van zijn rol als Jack in Virgin River. Alhoewel hij door heel wat fans van de serie in het hart gesloten is, blijkt hij helemaal niet zo zeker te zijn van zijn prestaties in de serie. Hij heeft dan ook zijn twijfels geuit nu de opnames van seizoen 5 zijn begonnen.

Twijfels

Henderson gaf aan dat hij ondanks de populariteit van Virgin River regelmatig zijn twijfels heeft tijdens het filmen. Terwijl momenteel de opnames van seizoen 5 in volle gang zijn, sprak hij erover met Glamour. “Ik heb afgelopen nacht geen oog dicht gedaan. Ik ben nu al 34 jaar een acteur en het maakt niets uit. Dit is het vijfde seizoen van een serie die overduidelijk werkt. Toch is er een deel van mij dat gevuld is met twijfels omdat ik niet weet of ik het kan.”

Baan behouden

Daarna ging de acteur verder: “Maar ik denk dat ik er tot dusver op de juiste momenten verdrietig uitzag en op andere momenten juist blij. Dus ja, ik denk dat ik nog steeds mijn baan heb.” Nu de opnames van het vijfde seizoen van Virgin River in volle gang zijn, kan het wachten op nieuwe afleveringen beginnen. Naar verwachting verschijnt seizoen 5 ergens in de zomer van 2023 op Netflix.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?