Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-ster Mel deelt groots nieuws over seizoen 4

Alexandra Breckenridge, beter bekend als Mel Monroe, heeft groots nieuws gedeeld rondom Virgin River seizoen 4. De actrice heeft laten weten dat de opnames er voor haar opzitten. Daarmee lijkt het vierde seizoen van Virgin River nu dan toch echt in aantocht. Eerder liet ook Martin Henderson, beter bekend als Jack uit Virgin River, al weten dat

Opnames afgerond

Alexandra Breckenridge liet via een Instagram Story weten dat de opnames van Virgin River seizoen 4 er voor haar opzitten. “Het is een wrap! Seizoen 4 van Virgin River is compleet voor mij”, gaf Breckenridge te kennen. Eerder al liet Henderson ook wat los over de opnames. “Een beetje postproductiewerk aan het doen voor Virgin River seizoen 4. Ervoor zorgen dat het allemaal soepel en bevredigend verloopt voor de beste fans ooit.”

Virgin River seizoen 4 op Netflix

Daarmee is inmiddels duidelijk dat het wachten op Virgin River seizoen 4 nu in volle gang is. Toch is het nog niet bekend wanneer seizoen 4 op Netflix verschijnt. Nu de opnames zijn afgerond, valt er wel alvast een voorzichtige schatting te doen wat betreft de releaseperiode.

Zo waren de opnames van seizoen 3 in december 2020 afgerond en verscheen het seizoen vervolgens in juli 2021 op Netflix. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat we nu binnen zes maanden aan de slag kunnen met Virgin River seizoen 4. Het is echter afwachten tot Netflix daar een officiële aankondiging over doet.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?