Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-ster onthult grote tegenslag tijdens opnames seizoen 5

Voor Alexandra Breckenridge, voor fans van Virgin River beter bekend als Mel Monroe, verliepen de opnames van alweer het vijfde seizoen van de serie allesbehalve vlekkeloos. De actrice heeft de B&B waar ze verbleef tijdens de opnames moeten verlaten vanwege een gesprongen waterleiding en dat zorgde voor nogal wat problemen.

Zware opnameperiode

Breckenridge kende tijdens de opnameperiode van Virgin River seizoen 5 een zware periode. “Ik ging op bezoek bij mijn familie en vertelde de eigenaar van de B&B dat ik wegging en toen ik terugkwam vertelde ze niet dat er een waterleiding was gesprongen in het huis. Toen ik uit mijn Uber stapte, was er een gigantisch gat met waarschuwingstape eromheen in de voortuin. Ik liep naar het huis en ik dacht: ‘Oh mijn god, wat is er aan de hand?’ en alle deuren waren gewoon open en de spullen waren verplaatst.”

Vroeg opstaan

“Er stonden overal luchtontvochtigers en ik belde de eigenaar en zei: ‘Wat is er aan de hand?’ Ze zei: ‘Oh, sorry’. Ik had zoiets van: ‘Wat bedoel je, sorry?’ Dus hoe dan ook, ik verliet de B&B.” Het ergste voor Breckenridge was echter dat ze op dat moment vaak vroeg moest beginnen op de set. “We waren die week bezig met een heel zware aflevering en ik moest de komende vier dagen om 4 uur op en zat in een hotel. Dat was echt heel zwaar, echt heel moeilijk.” Achter de schermen wordt overigens nog altijd druk gefilmd voor het vijfde seizoen. Wanneer we met seizoen 5 aan de slag kunnen op Netflix, is nog niet bekend.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?