Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-ster werd emotioneel door zeer romantische scene

Martin Henderson, beter bekend als Jack uit Virgin River, blijkt emotioneel te zijn geworden tijdens het filmen van een van de scenes uit het vierde seizoen. Het gaat om de scene waarin hij als Jack op één knie ging voor Mel. In gesprek met Glamour vertelt hij meer over het huwelijksaanzoek dat hij deed in de serie.

Huwelijksaanzoek

Henderson vroeg Mel in het vierde seizoen op romantische wijze ten huwelijk. “Jack heeft zoveel aan zijn hoofd. Wat ik interessant aan hem vind, is dat hij al die dingen al zo lang met zich meedraagt. En dit is de eerste keer dat hij ooit een partner heeft gevonden, iemand van wie hij echt voelt dat het goed voor hem is en zij heeft al bewezen hoe belangrijk ze voor hem is. Dus voor mij was het gewoon een heel emotioneel moment waarop hij het huwelijksaanzoek doet”, laat Henderson weten.

Primeur

Voor Henderson was het voor het eerst dat hij iemand ten huwelijk vroeg. “Maar ik hoop dat als ik ooit een aanzoek doe, ik al een beetje weet wat het antwoord zal zijn. Ik zou het vreselijk vinden als je in een situatie terechtkomt waarin je denkt: ‘Ik weet het niet, het is 50-50, maar ik ga het haar toch vragen.’ In het geval van Jack wist hij dat ze ja zou zeggen. Hij weet dat zijn hele toekomst bij deze vrouw zal liggen”, aldus Henderson, die toch emotioneel werd bij het aanzoek.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?