Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River verwelkomt drie nieuwe acteurs voor vierde seizoen

Recent werd bekendgemaakt dat Virgin River op woensdag 20 juli terugkeert voor een vierde seizoen op Netflix. In dat vierde seizoen maken we kennis met een aantal nieuwe gezichten. Zo verwelkomen we Barbara Polland (Supernatural), Dan Payne (Stargate SG-1) en Tom Butler (Chesapeake Shores). Ook hun rollen zijn al bekend.

Nieuwe gezichten

Tom Butler wordt verantwoordelijk voor de rol van Sam Sheridan, de vader van Jack. De twee hebben een niet al te beste band, dus het wordt interessant hoe de twee met elkaar om zullen gaan in het vierde seizoen van de serie. Barbara Polland wordt verantwoordelijk voor de rol van een vrouw genaamd Melissa, terwijl Dan Payne de rol van Nate Brenner krijgt. Meer details over de rollen zijn nog niet vrijgegeven.

Meer nieuwe castleden

Eerder werden ook al een aantal nieuwe castleden aangekondigd. Het gaat daarbij om Lucia Waters, Mark Ghanimé en Kai Bradbury. Mark Ghanimé krijgt de rol van Dr Cameron Hayek. Met Kai Bradbury maakten we eerder al kennis als kleinzoon van Doc. Lucia Waters, die toevalligerwijs in het echte leven getrouwd is met Colin Lawrence (Preacher), wordt in de serie ook de nieuwe crush van Preacher.

➡️ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?