Laatste nieuws over Netflix

Vis a Vis: El Oasis heeft releasedatum op Netflix

Vis a Vis: El Oasis blijkt al razendsnel naar Netflix te komen. De eerste vier seizoenen van de Spaanse serie groeiden uit tot een ongelooflijk succes bij de streamingdienst en nu blijkt dat we ook niet lang hoeven te wachten op het vervolg. De prequel Vis a Vis: El Oasis wordt op 31 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Vis a Vis: El Oasis

In Vis a Vis: El Oasis worden we nog één keer meegenomen in de verhalen van Macarena (Maggie Civantos) en Zulema (Nawja Nimri). De twee zijn ontsnapt uit de gevangenis en hebben inmiddels iets nieuws waar ze hun dagen mee slijten: ze zijn op roverspad. Macarena en Zulema willen nog één grote slag zijn voordat hun wegen scheiden. Hun doelwit? Een Mexicaanse durgsbaron beroven op de trouwdag van zijn dochter.

Vis a Vis: El Oasis

Vis a Vis: El Oasis werd vanaf 20 april uitgezonden bij het Spaanse FOX. Op dat moment was het nog afwachten hoelang we in Nederland zouden moeten wachten op de release van de serie. Het antwoord is nu duidelijk: niet lang. Netflix heeft zojuist bekendgemaakt dat het complete laatste seizoen van Vis a Vis op 31 juli wordt toegevoegd aan het aanbod. Met Vis a Vis: El Oasis wordt de reeks officieel afgesloten.

Dit is alles wat we al weten over Vis a Vis: El Oasis

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?