Laatste nieuws over Netflix

Vis a Vis seizoen 3 al in augustus op Netflix

Netflix is razendsnel de seizoenen van Vis a Vis toe aan het voegen aan zijn aanbod. Ook op het derde seizoen van de gevangenisserie hoeven we niet lang te wachten. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we vanaf 30 augustus aan de slag kunnen met de acht afleveringen van seizoen 3.

Vis a Vis

Nadat eind mei het eerste seizoen van Vis a Vis werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix is het snel gegaan met nieuwe afleveringen van de serie. Zo werd al in juni het tweede seizoen gelanceerd en kunnen we in augustus al aan de slag met het derde seizoen. In Vis a Vis, ook wel bekend onder de naam Locked Up, draait het om een vrouwengevangenis.

Het idee lijkt misschien wat op dat van Orange is the New Black of Celblok H, maar Vis a Vis is duidelijk een extremere variant. Al op de eerste dag in de gevangenis merkt hoofdrolspeelster Macarena Ferreiro dat de gevangenis in niets lijkt op het leven dat ze gewend is. Dat wordt nog maar eens benadrukt als één van haar celgenoten op brute wijze wordt vermoord.

Vis a Vis seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Vis a Vis wordt op 30 augustus toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Seizoen 3 telt acht afleveringen die tussen april 2018 en juni 2018 werden uitgezonden in Spanje. Vis a Vis is daar ook al voorzien van een vierde seizoen. Wanneer dat seizoen naar Netflix in Nederland komt, is nog niet bekend.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Vis a Vis seizoen 4 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?